logo

Megújult a VODAFONE – FRSZ flottás tarifacsomagja

2021.02.05.

Tájékoztatjuk tagjainkat hogy 2021. február 03-tól megújult és kibővült a Vodafone – FRSZ flotta tarifacsomagja. Tagjaink immár 5 féle tarifacsomag közül választhatnak, így mindenki könnyen megtalálhatja a saját felhasználói szokásaihoz legjobban igazodó opciót.

A kedvezményes csomagok készülékvásárlás nélkül 1 éves, készülékvásárlással 2 éves határozott idejű szerződéssel vehetők igénybe, e-Packkel.

Az FRSZ-es tarifacsomagok mellett bármely lakossági Red, GO, Family és You csomagok is elérhetők flottán belül, megtartva a flottán belüli díjmentes belföldi beszélgetést.

Az egyedi flotta tarifacsomag mellé kiegészítő adatopciók is választhatók!

Az otthoni (internet, TV, vezetékes telefon) szolgáltatás igénybevétele esetén még több előny élvezhető (új határozott idős szerződéskötés esetén).

Az FRSZ egyedi Vodafone flotta tarifáit – a Vodafone kérésére – bizalmasan kell kezelnünk, így azt az FRSZ honlapon sajnos nem tehetjük közzé. A tarifatáblát azonban megküldtük valamennyi tisztségviselőnknek, így az tőlük helyben könnyen beszerezhető.

A tarifatáblát Központi Koordinációs Irodánk is készséggel megküldi bármely FRSZ tagnak, amennyiben ezen kérését az frsz@frsz.hu, vagy az frsz@orfk.police.hu címre küldött emailben jelzi számunkra. (Kérjük, hogy a nekünk küldött e-mailben tüntessétek fel a személyi azonosító adataitokat: szül. hely, idő, anyja neve.)

Az FRSZ flottáról további tudnivalók olvashatók ezen a linken.

Csatlakozz a Vodafone FRSZ flottához családtagjaiddal vagy akár barátaiddal együtt!

Archívum

Share This